Borta bra men hemma bäst

Om någon förutseende person för ett år sen sagt att om 12 månader så är “Borta bra men hemma bäst” det ordspråk du kommer välja för att summera ditt liv så hade jag nog tittat på dem med en rätt tveksam blick. Nånstans långt nere i magen hade kanske nånting ryckt till men det hade snabbt tryckts bort av det överplanerande och rationaliserade intellektet.

Men nu är jag i alla fall hemma igen och stormtrivs! Vännerna är mysiga, familjen är gullig, svenskarna är både snygga och trevliga, Stockholm är det vackraste jag sett och landet är lagom. Undrar bara hur de ska gå när jag ju förmodligen ska flytta till Uppsala i höst? Tänkte säga att de känns skumt att planera a flytta till en stad jag aldrig varit i men sen kom jag på att de har jag ju typ redan gjort två gånger. Jag hade bara varit i Manchester i 2 dagar när jag bestämde mig för att flytta ditt och hade aldrig varit i Zürich innan jag flyttade ditt. Så de löser sig säkert. ska faktiskt till Uppsala en sväng nu i slutet av månaden för att gå på min kompis Hannas skiva och sen ev. igen för att träffa Anja (en annan kompis jag lärde känna i Zürich). Så jag hinner nog titta runt en del och förfasa mig innan det är dags att packa flyttlasset och dra. Är bara sjukt överlycklig att jag slipper “flygflytta” igen! Det är typ de värst jag gjort att flygflytta både ditt men speciellt hem från Manchester och Zürich med för den delen! Det ska bli så sjukt nice att bara ta bilen slänga in det jag vill ha med och köra iväg. Och glömmer man nått kommer  det bara att ta tåget ner och hämta det!
Idag kom Sofia över och käkade frukost sen tog vi en promenad bort till Monteliusvägen ovanför Slussen innan vi skildes åt. Hon skulle träffa en vän och jag trotsade de hotande molnen och tog en långpromenad hela vägen bort till Långholmen, runt Hornstull och längs med Årtsviken hem till Skanstull. Det var jätte skönt, lugnt och avslappnande men samtidigt uppiggande. Ska definitivt börja promenera mera. Har dessutom bestämt mig för att inte skaffa ett nytt busskort så nu måste jag hämta cykeln hos pappa, kanske ska ta och gå ditt imorn? Är nog egentligen en kortare promenad en den jag tog idag känns bara långt att säga att man ska gå till Solna. Sen när jag hämtat den så måste jag ta med den till cykelverkstaden för bromsarna är läskigt dåliga! Nej jag e allvarlig om du ser mig komma cyklande så se till att håla dig ur vägen. Som tur för andra e jag en riktig fegis så jag cyklar sakta. Nej men så dem ska jag försöka få byta och sen får vi se skulle egentligen behöva en ny sadel men men vi får se hur långt cashen räcker.

Sen så har jag tittat en massa reden innan jag åkte till Zürich på mobiler och abonnemang etc för dels vill jag ha ett abonnemang så det blir lite billigare att ringa men sen så har min mobil även gått över i nått som bara kan beskrivas som konstant ljudlös. Så nu har jag kollat en massa och kommit fram till efter som jag “behöver” en ny mobil och framför allt efter som jag snart ska flytta och behöva skaffa eget bredband så är det billigast eller mest prisvärt med 3. Dem har ett erbjudande på en LG touchtelefon med 8 megapixel kamera och dolby mobil (gör att man får mycket bättre ljud när man spelar musik). Tecknar man den i 18 mån med 3Pott399 (kostar 399 i mån men då får man ringa eller köpa tilläggstjänster för hela beloppet) så får man mobilen helt grattis och får surfa hur mycket man vill under hela bindningstiden utan extra kostnad. Så för min del är det typ perfekt, speciellt de här med internet för det kan man även använda som trådlöst internet med sin dator. Och det blir ju jättebra när jag ska flytta till Uppsala i höst för då slipper jag skaffa ett annat internet och kan dessutom använda det här var jag än är. Så allt som allt verkar den skitbra! Ska ta och klämma på den lite mer imorn i nån 3butik men sen ska jag nog slå till.

Men nu är det dags för sängen. Ska ju ut och gå en massa imorn!