Tv kväll efter lyckad konsert

Idag hade vi konsert med kören som gick jätte bra. Det va helt underbart att få se alla ryckas med av musiken. Gospel är verkligen fantastiskt!

Sen bar det av hem med ömma fötter (första dagen i högklackat på förvånansvärt länge!) till lite film kväll. Tittade på Mitt feta grekiska bröllop och Troja omlott, och sen lite Nurse Jackie. 3 gånger kärleks historia. Ett överdrivet lyckat “låt oss spränga gränserna”, ett vacket men kort och ett tragiskt triangel drama som jag undrar hur det ska gå med.

Har tänkt en hel del på det här med kärlek på sistone, kanske inte helt ovanligt men i alla fall. Jag kom och tänka på det här med att få folk att gilla en, eller konceptet att “go after him/her”. Det känns väldigt hollywood/högstadiet. Så jag undrar om det faktiskt funkar? Hur funkar det? Det känns ju som att det förutsätter att man antingen ska lura den man gillar (och hur blir de då i längden?) eller att personen i fråga va för dum för att fatta att dem gillade en (och är det i såna fall nån man är intresserad av?)  Finns det lyckade relationer som har ursprung i denna taktik? Hur såg i så fall dem situationerna ut?

En fråga att grubbla mer över, kanske redan imorgon när vi borde plugga…

Snart advent

Nu har jag bott i mitt fina lilla rum i nästan en månad! Det har hunnit bli jätte fint och igår så drog jag igång med lite jul pynt inför advent. Kände mig lite duktig som fixat  adventsljusstake redan för 2 veckor och igår ännu en gång cyklade (!) till IKEA för att köpa burkar till köket och julblommor! Så nu har jag en jätte fin amaryllis på mitt matbord. Ska försöka övertala Fredrik att komma hit och fota så ni kan få se hur fint det blivit.

Idag ska jag servera på V-dalas jubileumsbal, vilket jag hoppas ska bli riktigt kul. Så nu på morgonen har jag tagit det lugnt, gjort riktigt god frukost, tänt ljus så jag bara kunde unna mig att sitta och mysa och läsa Hus&Hem. Ja, jag är en riktig tant ibland (:

Nu måste jag springa iväg så jag hinner till V-dala i tid, men först en liten bild på världens sötast lillebror som gärna vill hjälpa mamma att sortera CD skivorna (:

Oj juste får inte glömma att berätta att imorn på första advent så ska gospel kören jag är med i ha konsert, vi ska sjunga på en gudtjänst i missionskyrkan så de ska bli jätte kul. Kören är verkligen nått jag är otroligt glad att jag gått med i! Jag har sjukt kul, har träffat en massa trevliga människor och är glad att det här med kör sång äntligen blev av. Hoppas bara att jag inte är för trött efter kvällen sexa (:

Sen måste jag föreslå till Hanna och André som håller i kören att vi ska köra lite sisters act låtar dem e så sjukt bra, älskar dem filmerna! Se här tex: Sisters Act – I will follow him, Oh Maria, My God!

Nyinflyttad!

Så där ja nu är jag installerad på ny adress, och det känns jätte bra! Korridorsfolket verkar både väldigt trevliga och skötsamma så det ska nog bli riktigt kul att bo här. Även om jag har ofantligt många lådor kvar så har jag redan fått väldigt fint och så. Måste bara iväg till IKEA en sväng och fixa lite småsaker så kommer det va tiptop. Nej men nu ska jag pyssla vidare så kan jag lägga upp lite bilder sen.