Dags för en paus

20130307-212517.jpg

Idag och faktiskt hela veckan har jag varit riktigt plugg duktig. Otaliga timmar har spenderats med glasögon på näsan och bok i hand. Så nu är det dags för en paus. En stor kopp te i Chicago-muggen och lite catch up i bloggvärlden. Alldeles för länge sedan jag läste Claras kloka ord, kikade på Emmas vackra vintage bilder, eller beundrade Anna Neahs bedårande klänningar. Ett tips är att ni gör det ni med. Man blir alldeles glad.

p.s. Här får ni en lite förhandstitt på den fina burken jag fick av Marcus när jag fyllde år igår. Nu står den på bordet och bjuder på salt.

20130307-212336.jpg

Ingen vidare natt

Oj det blev ett långt bloggavbrott, sånt som händer när man är sjuk i två veckor!

Imorgon eller snarare nu fyller jag år. Tyvärr ligger jag inte vaken tack vare fjärilar i magen och förväntan inför presenter. Istället ligger jag vaken med ont i magen för att jag inte kan dämpa den växande stressen inför vad jag ska göra i sommar. Har egentligen ett jobb men tror tyvärr inte jag kommer trivas så bra där, tror det kan bli alldeles för långtråkigt. Kom på att jag kanske vill ha mitt gamla jobb men är rädd att jag missat chansen. Usch varför måste det vara så krångligt! Vet ju samtidigt att detta är lite av ett lyxproblem, många har ju svårt för att hitta något jobb alls men hav blir bara så uppjagad!

Nej ny får det vara nu ska jag sova och drömma om tårta och fina packet!